Det här receptet kommer från: Zeinas Kitchen
Ingredienser
4 st kycklingfiléer
1 tsk dijonsenap
1 tsk timjan
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk svartpeppar
1 msk salladskrydda eller örtsalt
3 msk balsamvinäger
3 msk olivolja
Gör så här
Börja med att värm ugnen till 250° och se till att den är riktigt het innan du tar in kycklingen. Blanda ihop marinaden och ställ åt sidan. Krydda filéerna runt om med salt och peppar. Hetta upp matolja i en stekpanna, stek filéerna på hög värme, ca 4-5 min på varje sida. Lägg filéerna i en ugnsform, häll över marinaden och ta genast in i mitten av ugnen, sänk värmen till 200°. Efter 15-17 min tar du ut dem (tiden kan variera beroende på hur tjocka filéer du har) och täcker genast med folie, låt vila i 15 min. Skär sedan i diagonala skivor, häll över skyn från ugnsformen och servera. De är lika goda kalla som varma.