Härliga smaker av lök, lingon och timjan samsas i denna härliga skogspanna!

Tid: 60 min
Till: 4 portioner

Ingredienser

600 g fläskfilé
2 st gula lökar
200 g blandade färska svampar
1 tsk Arla® Svenskt Smör
1?2 msk soja
1?2 tsk svartpeppar
1 1?2 msk konc kött- och viltfond
4 dl  mellangrädde
2 msk lingonsylt

Gör så här:

Skär köttet i 1 cm tjocka skivor. Skala och grovhacka löken. Skär svampen i bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Ta upp köttet. Stek svampen i stekpannan och koka ur eventuell´vätska. Tillsätt löken och fräs några minuter. Lägg tillbaka köttet. Smaksätt med soja och peppar. Häll i fond och grädde och låt det koka ihop ca 5 min utan lock. Rör i lingonsylten. Strö över timjan. Kokt potatis eller fullkornsris är gott till. Tips! Toppa pannan med lite färska lingon. Pricken över i.

Receptet kommer från: Arla.se